KICKBOXING

Kickboks handschoen

€89.95

SKU: BGP-BB

In stock

De zwart blauwe lederen kickbokhandschoenen van Windy zijn de ideale handschoenen voor intensieve boks en kickbokstrainingen.

* Required Fields

Description

Details

Deze kickboks handschoenen zijn vervaardigd uit 100% rundleder en voorzien van de speciale schok dempende Windy latexvulling die gelijkmatig over de hand verdeeld is. Hierdoor hebben de handschoenen een uitermate goede bescherming en een strakke compacte vuist vorming.  De extra bescherming en ondersteuning van de palm, duim en pols zorgen ervoor dat blessures geminimaliseerd worden en voor betere prestaties tijdens het trainen en sparren. Een binnenvoering van speciaal nylon zorgt ervoor dat de opname van zweet wordt geminimaliseerd en dat de handschoen zo droog mogelijk blijft.

De brede klittenband sluiting en de drie vullingen in de manchet van de handschoenen zorgen voor een goede en veilige pasvorm, extra comfort en een strakke sluiting van de handschoenen.  Alle BGP handschoenen zijn samen met kickboks broekjes en kickboks scheenbeschermers in een kickboks set te verkrijgen , bij de aankoop van een set krijgt u 10% korting en een gratis boksbandage.

Deze kickbokshandschoenen zijn ook te gebruiken voor de training op de bokszak en als gewone bokshandschoenen.