KICKBOKSEN

Kickboks spullen van Windy staan wereldwijd bekend om kwaliteit en prestatie, de Windy fabriek bestaat sinds 1951 en is de meest authentieke vechtsport artikelen fabrikant van Thailand. Door de jaren lange ervaring van de fabriek en het specialisme van de werknemers zijn alle artikelen zo doorontwikkeld dat ze qua afwerking en kwaliteit ongeëvenaard zijn. Muay thai is de nummer één volkssport van Thailand en de Thaise kickboks spullen fabrikanten zijn toonaangevend op het gebied van thaiboks spullen. Windy is een ware pionier als het gaat om de productie en ontwikkeling van kickboks bescherming. Producten zoals de  lichaam- beschermer, buikbeschermer, dijbeenbeschermer en kruisbeschermer zijn allen bij Windy ontwikkeld.

Windy is continu bezig met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van nieuwe. Een van de laatste producten zijn de fight shorts evolution een geheel nieuw ontworpen kickboks broek voor de moderne vechter. Ook nieuw is het trapkussen kp8 deze is in samenwerking met een aantal top Thai boksers ontworpen, dit kussen met zijn perfecte pasvorm super schok absorberende vulling weegt nog geen kilo, en is een must voor ieder trainer.
De Windy kickboks winkel heeft de gehele kickboks lijn van Windy in voorraad, tegen de beste prijs en alle artikelen worden geleverd met garantie. De kickboks handschoenen, kickboks broekjes en kickboks scheenbeschermers zijn verkrijgbaar in een kickboks set, voor extra voordeel, bij de aankoop van een kickboks set krijgt u 10% korting en een gratis set bandages. Bent u een beoefenaar of liefhebber van het kickboksen dan is de Windy kickboks winkel met zijn scherpe prijzen en snelle levering de vechtsportwinkel voor u.

SHOP PER CATEGORIE

All you need for Kickboxing

Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

15 per pagina

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

15 per pagina

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5